Over ons.

Philo has one important mission: to help you maintain and sustain the lifestyle you want.

Onze filosofie.

Gezondheid geeft je de mogelijkheid om je leven te leiden zoals jij dat wil. Wij zijn gespecialiseerd in eerstegeneratiesupplementen en formules die jouw leven ondersteunen. Door geavanceerde formuleringen te creëren voor zowel mannen als vrouwen, met gebruik van oude kruiden en wetenschappelijk ondersteunde vitaminen en mineralen, streven we ernaar jouw welzijn te bevorderen en je in staat te stellen jouw levensdoelen te verwezenlijken.

We empower you on your journey

Onze filosofie.

Met diepe wortels in de functionele geneeskunde zoeken we naar antwoorden in de natuur en gaan we waar veel generaties ons voor zijn gegaan. We gebruiken nootropische paddenstoelen, wortels, planten, zeemineralen en algen. Optimaal ontworpen supplementen om aan jouw gezondheidsbehoeften te voldoen - ongeacht je leeftijd, levensfase of levenspad.

Leer onze supplementen kennen

De wetenschap.

Philo werkt in samenwerking met orthomoleculaire richtlijnen. Dit principe gaat over het bereiken van de optimale moleculaire toestand in het lichaam. Het streeft ernaar de gezondheid te handhaven door voedingssuppletie en de eigen capaciteit van je lichaam te ondersteunen om alle chemische processen en paden die essentieel zijn voor optimale gezondheid te reguleren. Klinisch meta-onderzoek vormt de ruggengraat van ons R&D-proces. Het gebruik van zeer effectieve en schone ingrediënten in combinatie met de juiste voedingscofactoren geeft onze supplementen een maximaal synergetisch effect.

Over onze ingrediënten.

Clean Ingredients only

Highly bioavailable

Science-backed formulas

Maximum synergy

Duurzaamheid.

Bij Philo geven we om de planeet. Onze supplementen worden verpakt in gerecyclede potten, vervaardigd uit gerecycled plastic afval verzameld uit de vier meest vervuilde oceanen ter wereld. Door geen nieuw plastic te gebruiken en in plaats daarvan plastic afval uit de oceaan te recyclen, zorgen we voor circulariteit en bevorderen we duurzame verandering.

recycled thermoplastic

rPET garandeert een lagere koolstofvoetafdruk in vergelijking met nieuw plastic, aluminium of glas, omdat het gemaakt is van gerecycled thermoplastisch materiaal, en dus niet is vervaardigd uit fossiele brandstoffen.

Reduced carbon footprint

Onze lichtgewicht plastic potten verminderen het gemiddelde gewicht van de verpakking met 75%, wat resulteert in een lagere koolstofvoetafdruk en minder verpakkingsafval.

De productie.

Onze producten worden geformuleerd in Amsterdam en geproduceerd in Rotterdam in een cGMP-gecertificeerd productiebedrijf. We hebben de formules getest volgens richtlijnen die verder gaan dan die van de FDA om aan onze hoge normen te voldoen. Onze schone label-ingrediënten zijn rijk aan gunstige bioactieve stoffen. We betrekken onze ingrediënten verantwoord, waarbij we ervoor zorgen dat elk ingrediënt de zuiverste en meest krachtige gezondheidsvoordelen biedt. We blijven voor op moderne wetenschap en passen het nieuwste onderzoek toe in onze formules om de hoogst mogelijke doeltreffendheid te waarborgen.

The founders.

Hester + Willemijn

Meet Hester

Onze reeks Philo-supplementen is het resultaat van de ervaring die ik heb opgedaan in mijn gezondheidspraktijk, waar ik tientallen mensen met gezondheidsproblemen heb onderzocht en hun bloedonderzoeken heb geanalyseerd. Mijn ervaring met echte klanten heeft me de belangrijkste problemen laten zien waarmee mensen tegenwoordig te maken hebben: gebrek aan energie, een lage immuniteit, gebrek aan focus, slecht slapen, verstoorde hormonen, darmproblemen, huidproblemen, gevoelens van prikkelbaarheid en spanning. Om mijn patiënten te helpen, moest ik vaak tien verschillende supplementen voorschrijven om één probleem aan te pakken. Daarom besloot ik mijn eigen oplossingen te creëren. Baanbrekende gezondheidsoplossingen in één pot om mensen te helpen een geweldige kwaliteit van leven te behouden. Ik sloeg de handen ineen met wetenschappers om de producten te ontwikkelen en klinische studies uit te voeren. Het resultaat: een perfecte combinatie van natuurlijke ingrediënten die synergetisch samenwerken om specifieke problemen aan te pakken. Zeer effectief en uiterst efficiënt.

Meet Willemijn

Sinds 2016 ben ik zeer toegewijd aan welzijn en natuur. Ik begon met een blog genaamd BeBio, waarin ik mensen informeerde over een gezonde levensstijl. Na drie jaar de gezondheids- en lifestylewereld te hebben verkend, richtte ik samen met mijn zakenpartner mijn bedrijf SMPL op. We wilden een verandering teweegbrengen in de cosmetica-industrie en lanceerden een nieuw huidverzorgingsmerk met een schone etikettering dat 100% natuurlijk is en verpakt wordt in biologisch afbreekbare verpakkingen. Ondertussen groeide mijn interesse in gezondheid en supplementen. Goede voeding en het innemen van de juiste supplementen hebben de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in mijn leven, waarbij ik geweldige resultaten voor mezelf heb ervaren. Gezien de huidige ontwikkelingen op het gebied van gezondheid in deze hectische wereld, geloof ik dat supplementen een belangrijke rol moeten spelen in het dagelijkse gedrag van iedereen.

Schrijf je in voor 15% korting

Only good e-mails.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je eerste bestelling en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, aanbiedingen en sneak peeks.