Over ons.

Philo heeft één belangrijke missie: jou helpen om je goed te voelen en te kunnen blijven performen.

Onze filosofie.

Wat als je lekker voelen niet alleen bij je lichaam begint maar ook in je brein? In mijn orthomoleculaire praktijk ontdekte ik de enorme invloed van het brein op ons lichaam. 

Philo richt zich daarom niet alleen op het lichaam, maar ook op het dopamine-, serotonine- en gaba level in de hersenen en ondersteunt in haar formules gericht het zenuwstelsel en de bijnieren. 

Philo is niet zomaar een supplement. Het is een krachtige mix van de meest opneembare vitamines en mineralen met adaptogenen die ons helpen tegen de effecten van stress. Deze uniek samengestelde formules zijn een oplossing voor jouw lichamelijke én mentale welzijn. Want lichaam en geest werken niet afzonderlijk. Deze zijn door het hele lichaam met elkaar verbonden. 

Onze producten zijn gericht op meer energie, concentratie, fitheid, een heerlijke nacht slaap, het ondersteunen van je immuunsysteem, milde dagelijkse detox voor elimineren toxines uit ons moderne milieu, een gezonde huid van binnen uit, en een super complete multi die je elke dag geeft wat je nodig hebt.

Wij geven jou de kracht tijdens je reis.

Onze filosofie.

Met diepe wortels in de functionele geneeskunde zoeken we naar antwoorden in de natuur en gaan we waar veel generaties ons voor zijn gegaan. We gebruiken nootropische paddenstoelen, wortels, planten, zeemineralen en algen. Optimaal ontworpen supplementen om aan jouw gezondheidsbehoeften te voldoen - ongeacht je leeftijd, levensfase of levenspad.

Leer onze supplementen kennen

De wetenschap.

Philo werkt in samenwerking met orthomoleculaire richtlijnen. Dit principe gaat over het bereiken van de optimale moleculaire toestand in het lichaam. Het streeft ernaar de gezondheid te handhaven door voedingssuppletie en de eigen capaciteit van je lichaam te ondersteunen om alle chemische processen en paden die essentieel zijn voor optimale gezondheid te reguleren. Klinisch meta-onderzoek vormt de ruggengraat van ons R&D-proces. Het gebruik van zeer effectieve en schone ingrediënten in combinatie met de juiste voedingscofactoren geeft onze supplementen een maximaal synergetisch effect.

Over onze ingrediënten.

Clean Ingredients only

Highly bioavailable

Science-backed formulas

Maximum synergy

Sustainability

At PHILO we care about the planet. Our supplements are packed in upcycled jars made from recycled plastic waste collected from the four most polluted oceans in the world.  By not using any virgin plastics and instead recycling plastic waste from the ocean, we ensure circularity and drive sustainable change.

recycled thermoplastic

rPET garandeert een lagere koolstofvoetafdruk in vergelijking met nieuw plastic, aluminium of glas, omdat het gemaakt is van gerecycled thermoplastisch materiaal, en dus niet is vervaardigd uit fossiele brandstoffen.

Reduced carbon footprint

Onze lichtgewicht plastic potten verminderen het gemiddelde gewicht van de verpakking met 75%, wat resulteert in een lagere koolstofvoetafdruk en minder verpakkingsafval.

De productie.

Onze producten worden samengesteld door Philo founder en orthomoleculair therapeut Hester in samenwerking met apothekers en onderzoekers van het laboratorium. Absorptie en effectiviteit zijn de uitgangspunten met betrekking tot werkzaamheid. Onze ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit, hoog opneembaar en we gebruiken geen onnodige vulstoffen. Onze producten worden geformuleerd en geproduceerd in Nederland, in een cGMP-gecertificeerd productiebedrijf.

The founders.

Hester + Willemijn

Meet Hester

Onze reeks Philo-supplementen is het resultaat van de ervaring die ik heb opgedaan in mijn gezondheidspraktijk, waar ik tientallen mensen met gezondheidsproblemen heb onderzocht en hun bloedonderzoeken heb geanalyseerd. Mijn ervaring met echte klanten heeft me de belangrijkste problemen laten zien waarmee mensen tegenwoordig te maken hebben: gebrek aan energie, een lage immuniteit, gebrek aan focus, slecht slapen, verstoorde hormonen, darmproblemen, huidproblemen, gevoelens van prikkelbaarheid en spanning. Om mijn patiënten te helpen, moest ik vaak tien verschillende supplementen voorschrijven om één probleem aan te pakken. Daarom besloot ik mijn eigen oplossingen te creëren. Baanbrekende gezondheidsoplossingen in één pot om mensen te helpen een geweldige kwaliteit van leven te behouden. Ik sloeg de handen ineen met wetenschappers om de producten te ontwikkelen en klinische studies uit te voeren. Het resultaat: een perfecte combinatie van natuurlijke ingrediënten die synergetisch samenwerken om specifieke problemen aan te pakken. Zeer effectief en uiterst efficiënt.

Meet Willemijn

Sinds 2016 ben ik zeer toegewijd aan welzijn en natuur. Ik begon met een blog genaamd BeBio, waarin ik mensen informeerde over een gezonde levensstijl. Na drie jaar de gezondheids- en lifestylewereld te hebben verkend, richtte ik samen met mijn zakenpartner mijn bedrijf SMPL op. We wilden een verandering teweegbrengen in de cosmetica-industrie en lanceerden een nieuw huidverzorgingsmerk met een schone etikettering dat 100% natuurlijk is en verpakt wordt in biologisch afbreekbare verpakkingen. Ondertussen groeide mijn interesse in gezondheid en supplementen. Goede voeding en het innemen van de juiste supplementen hebben de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in mijn leven, waarbij ik geweldige resultaten voor mezelf heb ervaren. Gezien de huidige ontwikkelingen op het gebied van gezondheid in deze hectische wereld, geloof ik dat supplementen een belangrijke rol moeten spelen in het dagelijkse gedrag van iedereen.

Schrijf je in voor 15% korting

Only good e-mails.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je eerste bestelling en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, aanbiedingen en sneak peeks.