FAQ

Als je aanvullende informatie nodig hebt over onze supplementen, scroll dan door onze veelgestelde vragen.

General

In onze moderne, hectische wereld worden onze voedingsstoffeniveaus vaak beïnvloed door zaken zoals vervuiling, stress, onevenwichtige snelle en gemakkelijke maaltijden of snacks, medicatie of alcohol. Bovendien neemt de voedzaamheid van ons voedsel af door intensieve landbouw en uitgeputte bodems. Daarom zijn supplementen essentieel geworden voor het moderne leven om onze voedingsstoffeniveaus aan te vullen.

Wij raden aan om je supplementen dagelijks in te nemen. Door een drukke levensstijl en veel stress in onze dagelijkse activiteiten hebben onze lichamen extra ondersteuning nodig om ons systeem sterk te houden en een adequaat verdedigingsmechanisme te hebben. Daarom hebben we dagelijkse ondersteuning gecreëerd voor verschillende problemen die u kunt tegenkomen.

Philo's supplementen zijn geformuleerd voor een gezond modern leven. We creëren deskundig ontworpen gezondheidscocktails met maximale synergie om veelvoorkomende 'drukke-leven'-problemen aan te pakken. Plantaardige supplementoplossingen met een hoge biologische beschikbaarheid, zodat je het leven ten volle kunt leven.

Onze formules zijn samengesteld door onze oprichter en toonaangevende voedingsdeskundige Hester Schaberg. De formules van Hester zijn het resultaat van de studie orthomoleculaire epigenetica / functionele geneeskunde, gecombineerd met haar ervaringen met echte klanten uit haar eigen praktijk. Hester gebruikt gepubliceerde studies als basis voor onze formules. We combineren dit uitgebreide wetenschappelijke meta-onderzoek met onze praktijkervaring om tot onze formules te komen. Moderne wetenschap voor een moderne levensstijl.

Bij Philo gebruiken we alleen zeer biobeschikbare vitaminen en mineralen. We combineren ze met natuurlijke kruiden, wortelextracten en paddenstoelenpoeders. Wholefood-supplementen zijn gemakkelijk te herkennen voor het lichaam en dus gemakkelijk te verwerken. We halen onze micronutriënten (vitaminen en mineralen) uit hun maximale biobeschikbare vorm. Philo's supplementen zijn daardoor snel opneembaar.

Het is een bekend feit dat B-vitaminen een sterke geur hebben. Er is niets aan te doen en niets om je zorgen over te maken. Ook natuurlijke voedingsstoffen zoals paddenstoelenpoeders of wortelextracten kunnen een lichte geur hebben. Net als echt voedsel. Natuurlijke supplementen die een mooie witte of eenhoornkleur hebben en geen geur hebben, dat zou pas iets zijn om je zorgen over te maken ;)

Als je zwanger bent, lees dan het etiket op de potten voor meer specifieke informatie.

Als je borstvoeding geeft, lees dan het etiket op de potten voor meer specifieke informatie.

Onze verpakking

Philo is een ethisch en milieuvriendelijk merk. We streven ernaar om de plastic afvalstroom in de gezondheidssector te verminderen door een duurzame oplossing te creëren van gerecycled plastic. Onze potten zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zien er modern en iconisch uit. Dus ze staan ook nog eens mooi op je aanrecht.

Unfortunately most (refill) pouches contain non-recyclable materials which will end up in landfill. We have chosen to use materials which can be composted. This high quality material is actually even more expensive than our rPet jars, and we bear the difference in costs for this. We hope we can even minimize the use of rPet with this sustainable refill solution. 

The fundamentals of feeling good.

A powerful range of botanical lifestyle supplements, for modern men and women. To support you to thrive in life.

Leer onze supplementen kennen

Schrijf je in en ontvang 15% korting

Only good e-mails.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je eerste bestelling en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, aanbiedingen en sneak peeks.