Onze ingrediënten.

Wij combineren moderne wetenschap met oude Oosterse wijsheid uit de geneeskunst. Geformuleerd met bewezen effectieve ingrediënten in de meest biologisch actieve vorm. Wetenschap en natuur in één capsule, gemaakt om jou te ondersteunen.

SCHISANDRA-BES (SCHISANDRA CHINENSIS)

De Schisandra-bes vind je vooral terug in het verre Oosten waar het wordt gebruikt voor meer evenwicht in stresssituaties.

In Philo Energy*

Siberische Ginseng

Siberische ginseng is een kleine houtachtige struik afkomstig uit het zuidoosten van Rusland en het noorden van China. Deze plant is goed voor de geestelijke balans en kan rustgevend werken. Daarnaast ondersteunt Siberische Ginseng het immuunsysteem.

In Philo Energy*

Cordyceps

Cordyceps, ook wel de keizerlijke paddenstoel genoemd, groeit in de graslanden van de Himalaya. In China wordt deze paddenstoel al jaren gebruikt in verband met een mogelijk versterkende en opwekkende werking van lichaam en geest.

In Philo Energy*

Astragalus

Astragalus is een plant die al eeuwen in de Chinese geneeskunde wordt gebruikt. De wortel van de plant heeft een lange geschiedenis van gebruik. Tegenwoordig wordt het vooral gebruikt om weerstand te bieden in stressvolle situaties.

In Philo Immunity*

Acerola

Acerola is een Braziliaanse bes die vitamine C bevat. Vitamine C is een antioxidant en draagt bij aan de bescherming tegen vrije radicalen die de cel kunnen beschadigen. Deze vitamine is ook van belang voor de vorming van collageen. Collageen is belangrijk voor de aanmaak van de botten en kraakbeen.

In Philo Immunity*

Echinacea wortel

Echinacea maakt deel uit van de madeliefjes familie en wordt traditioneel gebruikt om de afweer van het lichaam te versterken en het immuunsysteem te ondersteunen. Het draagt bij aan de goede werking van het afweersysteem. 

In Philo Immunity*

Betaglucanen

Betaglucanen zijn oplosbare
vezels. Vezels hebben verschillende positieve eigenschappen. Zo zijn betaglucanen goed voor het behouden van een verantwoord cholesterolgehalte in het bloed.

In Philo Immunity*

Gotu Kola

Gotu Kola is een inheemse vaste plant uit de tropische ‘wetlands’ van Zuidoost-Azië, waar het gebruikt wordt vanwege verschillende positieve effecten op lichaam en geest. Zo wordt het ingezet om de cognitieve functie te ondersteunen en goede cognitieve prestaties te behouden.

In Philo Sleep*

Reishi paddestoelen

Reishi is een paddenstoel die op verschillende warme en vochtige plekken in Azië groeit. Deze paddenstoel zorgt voor evenwicht in stresssituaties en spannende tijden. Daarnaast is het goed voor het geheugen.  

In Philo Sleep*

Calcium

Calcium is het meest voorkomende mineraal in ons lichaam. Onze calcium (Aquamin®) is gemaakt uit natuurlijk, mineraalrijk en kalkhoudende zeealgen (Lithothamnion sp.). Deze algsoort is te vinden in de zeebodem van de Noord-Atlantische Oceaan, waar de wateren mineraalrijk, kraakhelder en vrij van vervuiling zijn. Aquamin® bevat naast uitermate goed opneembaar calcium ook magnesium en andere essentiële sporenmineralen. Calcium activeert je natuurlijke energie in het lichaam en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en is goed voor het skelet. 

In Philo Multi*

Dandelion

Dandelion, oftewel paardenbloem, is een inheems kruid van het noordelijk halfrond. Paardenbloem bevat inuline en dit behoort tot de prebiotica. In de dikke darm stimuleert dit de groei en activiteit van goede bacteriën. 

In Philo Multi*

Mangosteen

Mangosteen is een tropische vrucht uit Zuidoost-Azië. Vanwege het kroontje op de vrucht wordt het ook wel de koning van de vruchten genoemd.

In Philo Multi*

Spirulina

Spirulina bevat verschillende vitamines en mineralen. Deze algensoort ondersteunt hiermee het afweersysteem van het lichaam en kan het lichaam ondersteunen en helpen bij vermoeidheid. Ook kan het helpen je energieker te voelen.

In Philo Multi*

Camu Camu

Camu camu is een fruitsoort die wordt geteeld in overstroomde moerassige gebieden van het Peruaanse Amazonegebied. Deze fruitsoort is een bron van vitamine C, wat een positieve invloed heeft op het immuunsysteem. Ook beschermt het de cellen in het lichaam.

In Philo Multi*

Ashwaganda

Ashwagandha is een kruid afkomstig uit Azië en Afrika. Het wordt al vele jaren ingezet vanwege zijn mogelijk gunstige en positieve effecten op het lichaam en geest.

In Philo Sleep*

Taurine

Taurine is vernoemd naar een stier (taurus) maar heeft daar verder weinig mee te maken. Taurine is een aminozuur die gezonde cellen en weefsels beschermt tegen schade door vrije radicalen. Het wordt ook vaak in verband gebracht met de stimulatie van energieprocessen.

IN PHILO DETOX*

Mariadistel

Mariadistel komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa, Klein-Azië en Noord-Afrika. In Europa wordt mariadistel al meer dan 2000 jaar ingezet bij uiteenlopende ziekten van lever en galblaas en ter bescherming van lever en galblaas tegen toxines en andere schadelijke invloeden.

IN PHILO DETOX*

Vitamin C

Vitamine C (ascorbinezuur) is een in water oplosbare vitamine. Over het algemeen komen in water oplosbare vitamines voor in het vocht van voeding. Vitamine C is er hier één van en komt bijvoorbeeld voor in groenten en fruit. Kiwi's en sinaasappelen zijn voorbeelden van stukken fruit die uw lichaam voorzien van deze belangrijke vitaminen.

FOUND IN PHILO SKIN*

Niacine (vitamine B3)

Niacine (vitamine B3) is een wateroplosbare vitamine. Het ondersteunt je lichaam bij het vrijmaken van energie uit voeding. Mensen gebruiken vitamine B3 onder andere voor een steuntje in de rug bij vermoeidheid.

FOUND IN PHILO SKIN*

MSM

MSM is de afkorting van methylsulfonylmethaan, ofwel organisch gebonden zwavel. MSM wordt in de natuur gevormd als onderdeel van de aardse zwavelcyclus: algen en plantaardig plankton in de oceanen nemen massaal anorganisch zwavel op uit het zeewater en zetten het om in eenvoudige organische vorm. MSM wordt van nature aangetroffen in regenwater, vers fruit en verse groenten. Moedermelk is de rijkste natuurlijke bron van MSM.

FOUND IN PHILO SKIN*

Schrijf je in voor 15% korting

Healthy habits start here.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je eerste bestelling en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, aanbiedingen en sneak peeks.