Van binnen uit jonger worden: Recept voor Youth Juice

Geplaatst door Sophie Flohil op

Iedereen wil een stralende, jonge huid behouden, en een van de beste manieren om dit te bereiken is door je lichaam van binnenuit te voeden. Deze licht en hydraterende groene juice zit boordevol voedingsstoffen die je huid nodig heeft om gezond en stralend te blijven. Hier is het recept voor een verjongende Youth Juice met skin supplement en uitleg over hoe het precies helpt je huid te verbeteren.


Recept voor Youth Juice


Ingrediënten:

- 1 groene appel

- 1 komkommer

- 1 stukje gember (ongeveer 2 cm)

- 1 citroen

- 1 kopje spinazie

- 1 kopje water

- 1 capsule Philo Skin ®


Bereidingswijze:

  1. Was alle ingrediënten grondig.
  2. Snijd de groene appel, komkommer en gember in stukjes die passen in je sapcentrifuge.
  3. Voeg de gesneden ingrediënten, inclusief de spinazie, toe aan je sapcentrifuge. 
  4. Vang de juice op in een glazen kan.
  5. Open de capsule Philo Skin en voeg de inhoud toe aan de groene juice.
  6. Roer de juice en de inhoud van de capsule voorzichtig door elkaar.
  7. Giet de juice in een glas en serveer direct.

Hoe deze juice je huid helpt

Vitamine C: Groene appels en citroensap zijn geweldige bronnen van vitamine C. Deze vitamine helpt de huid stevig te houden door de productie van collageen te bevorderen en vrije radicalen te neutraliseren die collageen afbreken. De anti-verouderings eigenschappen van vitamine C kunnen ook helpen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Vitamine K: Komkommers zitten boordevol vitamine K, die de huid verbetert door weefselvernieuwing en de groei van nieuwe huidcellen te bevorderen. Dit helpt een zachte, stralende en jeugdige teint te behouden. Vitamine K beschermt ook het collageen in het lichaam, dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit van de huid.

Vitamine B6: Gember is rijk aan vitamine B6, die helpt bij hormonale acne, ontstekingen en roodheid. B6 helpt bij de synthese van collageen, wat nodig is voor een gezonde huid en algemene gezondheid.

Hydratatie: Komkommers zijn zeer hydraterend. Door je lichaam goed gehydrateerd te houden, blijft je huid gehydrateerd, wat resulteert in een heldere huid met minder schilfering en rimpels.

Philo Skin:.

Maak deze Youth Juice een vast onderdeel van je dagelijkse routine om je huid van binnenuit te voeden en je algehele welzijn te verbeteren. Proost op een stralende en jeugdige huid.

← Ouder bericht Nieuwer bericht →